И аз я видях

Сухата де. Но не ми хареса, че има млечни съставки, или беше яйца, не помня, но ще е паднало яко консервиране. Взех една италианска stuzzy (суха) май и много я харесаха, сравнително евтина, но не съм задълбавал за проучване все още. Спрян е вносът на Леонардо, дано временно, оказва се, че сега нямаме проблеми с него. Аплауз все още е прегорен (пробвах ги почти всичките), най-жестоко за малки котета, другите по-биват, както си беше и преди, на някои опаковки пише срок на годност 2019 г

Това ще рече че вероятно чак тогава ще има нова партида... Планирам да поръчам от Амазон да видим дали и там е така... Цените излизат двойно, но не вярвам да зареждат Западна и Централна Европа със същите боклуци. Другите версии на аплауз по се търпят, а моите бандити налитат на него както на нищо друго, но им давам по малко.
Впрочем за кой магазин става дума, че аз там знам само в единия Мол и май в Алати има малко магазинче, другите са "общи" с разпространените магазинни боклуци. А тези в мола послъгват май малко, преди ги питах за нещо, а ми отговориха, че няма внос от Румъния, а в София си поръчвах